Fjalët e Shpresës

"Fjalët e Shpresës"është një program me natyrë ungjillizuese. Transmetimet e para të këtij programi në Shpipëri janë bërë nga Monte Carlo përmes transmetusve me valë të mesme. Pas viteve 1990, Fjalët e Shpresës fillun transmetimin ne FM përmes Radiove lokale. Sot, ky program vazhdon të predikojë Ungjillin në 8 stacione radio brenda dhe jashte Shqipërisë.

Komente

komente