Spotlight – Klubi i Anglishtes

sec poster okSpotlight English Clubs Albania

Klubi i anglishtes hap sërish dyert.

Practice your English!

Takohuni me miq të tjerë, që si ju dëshirojnë të praktikojnë anglishten. Diskutoni tema interesante dhe mësoni duke u argëtuar.

Join us every Thursday at 6pm.

Duke filluar nga data 29 Tetor, ju mirëpresim çdo të enjte, tek Rr. Mustafa Matohiti, nr. 19, prapa Piramidës (përballë Ambasades Iraniane) – ora 18:00.

Spotlight English Clubs Albania

Për më shumë informacion nga shkruani në info@fjaleteshpreses.org ose vizitoni faqen tonë në Fejsbuk Spotlight English Clubs Albania.

______________________________________________________________

 


“Spotlight” është një program i përditshmë, i specializuar në praktikimin e Anglishtes së folur. Spotlight transmetohet në mbi 180 stacione radiofonike në mbarë botën dhe në shumë vendë ështe cilësuar si programi më i mirë radiofonik për praktikimine anglishtes. Ky program ka një fjalor të zgjedhur dhe përdor një anglishte të lehtë për tu kuptuar.

www.spotlightradio.net

Spotlight English Clubs (Klubet e Anglishtes) janë një prodhim i fondacionit “Fjalët e Shpresës.” Këto klube ofrojnë një metodë praktike për studentët e gjuhës Angleze për të përmirësuar aftësitë e tyre të të dëgjuarit dhe të të folurit të Anglishtes.

Klubet e Anglishtes janë fantastike:

  • Për të praktikuar dëgjimin duke dëgjuar programe cilësore të Anglishtes
  • Për të praktikuar aftësitë e komunikimit
  • Për të ndërtuar marrëdhënie miqësie me njerëz të tjerë anglishtfolës.

Komente

komente