Meditime

Meditimet e përditshme “Fjalët e shpresës” janë një botim jo-fitimprurës, qëllimi i të cilit është të inkurajojë lexuesit në rritjen e tyre shpirtërore përmes lutjes dhe leximit të përditshëm të Biblës, si dhe t’i inkurajojë ata të bëhen ndjekës besnikë të Jezu Krishtit.

Komente

komente