“Fjalët e Shpresës” në gjuhën Rome

“Fjalët e Shpresës” në gjuhën Rome janë transmetuar në Shqipëri prej më shumë se 10 vjetësh përmes transmetuesve të TWR. Sot popullsia Rome numëron mbi 44 milion banorë, pjesa më e madhe e të cilëve janë nomadë (endacakë) dhe vazhdojnë të shikohen si të huaj në shumë shoqëri të Botës. Ky program radiofonik po mundëson që edhe ky komunitet të dëgjojë për dashurinë pa kushte të Perëndisë.

  • By Date
  • By Category