banneri

Libra

Harry Buis

Lexo biblën brenda një viti

Një meditim i përditshëm që synon të drejtojë vëmendjen tonë të Fjala e Perëndisë, Bibla. Të nisësh ditën duke kaluar kohë me Fjalën përmes meditimit personal dhe sistematik është një nga sfidat më të mëdha për besimtarin sot. Edhe pse shumica e të Krishterëve e pranojnë nevojën për një praktikë të përditëshme medituese, shumë janë të pavendosur dhe të pasigurtë se si ta arrijnë një gjë të tillë praktikisht dhe çdo ditë. “Lexo biblën brenda një viti” është një meditim për çdo tre kapituj të Biblës, për çdo ditë të vitit. Siguroni kopjen tuaj! Cmimi: 400 lekë

“Lexo Biblën brenda një viti” është një meditim i përditshëm që synon të drejtojë vëmendjen tonë të Fjala e Perëndisë, Bibla. Siguroni kopjen tuaj! E-mail: info@fjaleteshpreses.org

lexo-Biblen-web

Kevin Dijang

Çfarë na mëson realisht Bibla për homoseksualizmin?

Në këtë libër që vjen në një kohë të përshtatshme, shkrimtari Kevin DiJang, fitues i disa çmimeve, sfidon secilin prej nesh, si skeptikun edhe kërkuesin, si dyshuesin edhe besuesin, që ta shohim Fjalën e Perëndisë në mënyrë të përulur për sa i përket çështjes së homoseksualizmit.

Pasi shqyrton pasazhe kyçe nga Bibla, si nga Dhiata e Vjetër ashtu edhe nga Dhiata e Re, si edhe mësimet gjithëpërfshirëse të Biblës në lidhje me seksualizmin, autori u përgjigjet disa kundërshtimeve të përhapura që janë ngritur edhe nga të krishterët edhe nga jo të krishterët, duke e bërë këtë libër një burim të domosdoshëm për të menduar dhe reflektuar për një nga çështjet më të ngutshme të ditëve tona. Çmimi: 300 lekë Siguroni kopjen tuaj! E-mail: info@fjaleteshpreses.org

Cfare-na-meson-web

Meditimet

Meditimet e përditshme “Fjalët e shpresës”

Janë një botim jo-fitimprurës, qëllimi i të cilit është të inkurajojë lexuesit në rritjen e tyre shpirtërore përmes lutjes dhe leximit të përditshëm të Biblës, si dhe t’i inkurajojë ata të bëhen ndjekës besnikë të Jezu Krishtit. Liberthi është FALAS!

Na shkruani për të porositur liberthin: info@fjaleteshpreses.org

A5 Magazine Catalogue Mockup