Meditime

Meditimet për çdo ditë nga “Fjalët e Shpresës” janë një mjet për ta ndihmuar lexuesin të reflektojë mbi Fjalën e Perëndisë, Biblën, duke zbuluar të vërtetat e saj për jetën e tij. Meditimet fokusohen në pasazhe të shkurtra të cilat ndërthuren edhe me përvojat reale të jetës së autorëve, për ta bërë Biblën sa më praktike për jetën e përditshme. Meditimet mund t’i dëgjoni në radio në këto frekuenca:

Radio 7 në 97.7 FM në Tiranë, 88.2 FM në Lushnje & Fier dhe 102.3 në Elbasan
Radio Emanuel në Korçë, 93.2 në Ersekë dhe 106.7 në Bilisht
Radio Logos, në 94.2 FM në Pogradec, 100.3 FM në Librazhd, në 103.5 FM në Korçë, Mokër,
Përrenjas
Radio 7 NORD në 97.5 FM në Shkodër
Radio 7 në 97.7 FM në Gjirokastër

Ose ta merrni në emailin tuaj duke u abonuar: info@fjaleteshpreses.org

Ose duke shkarkuar aplikacionin tonë: fjaleteshpreses.org/apps