Meditimet

Meditimet e përditshme “Fjalët e shpresës” janë një botim jo-fitimprurës, qëllimi i të cilit është të inkurajojë lexuesit në rritjen e tyre shpirtërore përmes lutjes dhe leximit të përditshëm të Biblës, si dhe t’i inkurajojë ata të bëhen ndjekës besnikë të Jezu Krishtit. Liberthi është FALAS!

Na shkruani për të porositur liberthin: info@fjaleteshpreses.org