Pse

"Pse" është një program radiofonik më një format unik, që përdor radiodramën dhe komentin gazetaresk të miksuara në 10 minuta.
"Pse" lindi si një nevojë për tu dhënë përgjigje të shkurtra, të shpejta dhe të sakta disa prej temave më të nxehta të aktualitetit.